مدتي که از نوشتن در مورد يافته هاي پزشکي فاصله گرفتم. اين بار مي خوام از تجربه تلخ درد بنويسم. یه چیزی که این روزها مد شده، خود درماني و تجویز داروی سرخود برای تعدیل بسیاری دردها است. سوالی که پیش میاید اینست که آیا راه درمانی طبیعی برای رفع این دردها وجود دارد که ما را از استفاده از داروهای شیمیایی چون ادویل و تایلنول باز دارد با استناد به این مطلب که در مواردی تاثیرات ناشی از مصرف این دروها گاهی از عامل مصرفش که دردی بوده بسیار سهمگین تر است. دسترسی به بسیاری داروها معروف به دردکش ها (Painkiller) بدون داشتن نسخه این روزها امری کاملا عادی شده. از این داروها میتوان به آي بروفن اشاره کرد، که میتواند باعث افزایش خطر حملهٔ قلبی، و باعث بروز مشکلات شبکهٔ شریانات خونی شود که میتواند در نهایت منجر به حمله قلبی یا سکته بشه. مصرف بیش از حد آستامینوفن نیز تاثیر مستقیم منفی بر روی عملکرد کلیه ها، کبد داره و نشانه هایی چون حالت تهوع و اسهال و استفراغ مي تواند به همراه داشته باشه. بسیاری از پزشکان کشورهای پیشرفته امروزه از تجویز درد کش ها پرهیز میکنند چرا که از آثار طولانی مدت این داروهای شیمیایی در دراز مدت هراس دارند.
دردها میتوانند نشئت از عوامل بسیاری گیرند از جمله کششهای عضلانی، سرما خوردگی، بازگیری از مصرف کافیین، یبوست و آلرژیهای غذایی، تغییرات در فرم ستون فقرات، کمبود خواب. و در سویی دیگر میگرنها عصبي جای دارند، آنچه که محققان از اختلالات در سیستم عصبی از آنها یاد میکنند که در آن مغز از دادن فرمان مناسب از طرف سیستم عصبی برای انقباض شریانهای مویرگی باز می ماند و این باعث کاهش رسیدن خون کافی به سلولهای عصبی میشود، و در نهايت تجربه تلخ کشیدن درد در ناحیه ای مي شود، و با مصرف دارو در حقیقت سیناپس های عصبی را از ترجمهٔ درست درد ایجاد شده باز می دارد و به نوعی دارو سر سیستم عصبیمان کلاه میگذاره...
اما قصد من از این پست نوشتن راه هایی به عنوان جايگزین جهت مقابله با مصرف داروهای شیمیایی در بسیاری مواقع باشه که به ما جواب مثبت میدهند، در حالت تجربه دردهای کششی عضلانی میتوان از ماساژ که از بهترین تکنیک ها بوده اشاره کرد و فرو کردن پا ها درون آب گرم میتواند راهي در تسريع تغییر مسیر شارش گردش خون از سمت سر به سوي پاها شود که به این طریق باعث کاهش دردهای تجربه شده در ناحيه عضلاني گردد.
تکنیک دیگری که این روزها مد شده استفاده از آنچه آنرا "فشار-درمانی" میخوانند است، تکنیکی شبیه سوزن درمانی اما اینبار با کنترل فشار گردش خون در بسیاری اندام ها و اعضاي بدن صورت میگیرد.
و در پایان میگرن ها، آنچه که دنيايي سوال و درد پشت خود دارد، پرهیز از برخی مواد غذایی و خوراکیها میتواند باعث کاهش این رویدادهای عصبی بشه، پرهیز از مواد لبنیاتی پروسه شده، گوشتهای پروسه شده، شراب قرمز، کافیین و شکلات از دیگر تحریک کننده هاي سیستم عصبی هستند که باید مورد توجه قرار گیرد. و تحقیقات اخیر نشان داده که مصرف مواد غذایی که از محتوای بالای منیزیوم، ریب فلاوین، و کوآنزیم کیو ۱۰ هستند تاثیر به سزایی در کاهش شدت میگرنهای عصبی ميشود. و مصرف برخی داروهای گیاهی چون گل مینا، عطر سنبل، رزماری و تعدادی دیگه کمک به کاهش تجربه میگرنهای عصبی ميشود.